ROYAL SUSHI

Recentreview


4 stars out of 239 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Royal Sushi. Want to know more? Find out more.

5 Feb 2023 at 8:12 Geen wasabi en gene gember voor 50 euro had ik dat er wel bij verwacht
15 Jan 2023 at 0:27 Superlekker zoals gewoonlijk! En ook supersnel: in 17 minuten had ik mijn bestelling al. Beste plaats voor sushi.
8 Jan 2023 at 12:44 Sushi viel uit elkaar Pad Thai veel te zoet
7 Jan 2023 at 19:22 Super lekker...snel geleverd
3 Jan 2023 at 20:36 Lang gewacht, slechte service, deel van bestelling vergeten, de persoon aan de lijn heeft gwn neergelegd toen ik zei dat ze een deel van mijn bestelling zijn vergeten. Onbeleefde mensen, met andere woorden ik bestel hier nooit meer
18 Dec 2022 at 22:05 Altijd lekker en verzorgd
5 Dec 2022 at 13:00 Lang gezocht naar goeie veggie sushi in de buurt van Wilrijk en deze was vers en super lekker! Lang wachten maar er zal een reden voor zijn en het was het zeker waard!!
5 Dec 2022 at 9:25 Het eten was erg lekker, alleen waren de gyoza koud en was de bestelling iets te laat geleverd
26 Nov 2022 at 21:09 Veel te lang moeten wachten. Flauw excuus aan de telefoon. Sushi viel allemaal uit elkaar en de warme hapjes waren koud… echt jammer! Wij bestellen hier niet meer.
2 Nov 2022 at 8:20 na een uur wachten naar het restaurant gereden. werkers staan hun eigen brochure te bekijken voor de ingredienten. een dakloze man die binnen aan het dansen was en alcohol kreeg aangeboden. en uiteindelijk 10 soja-sausjes gekregen als compensatie
24 Oct 2022 at 21:32 Super lekker en vriendelijke personeel!